Budget Thuis (voorheen NLE) biedt u glasvezel internet tot 500 Mb/s, een zeer compleet TV zenderpakket met 70 zenders, waarvan 44 in HD-kwaliteit. Lees meer over Budget Thuis

5/5

Euronet werd in 1994 opgericht, en werd later overgenomen door France Telecom en in 2002 door Wanadoo. In die tijd bood deze provider al internetdiensten. Vervolgens werd het de tweede grootste internet provider van nederland onder de naam Orange. Vandaag heet deze provider online.nl.

4.5/5

Oxxio is van origine energieleverancier, maar leveren nu ook internet televisie en telecom. Heeft dit voordelen? Als u al klant bent van Oxxio zou dit inderdaad voordelen kunnen bieden. Als u alles onder een dak heeft is wel zo fijn, u krijgt dan ook een geldkorting, gratis FOX Sports Eredivisie óf gratis Opnemen-pakket.

5/5

Youfone is een echte prijzenvechter. In veel gevallen is youfone de goedkoopste en vaak ook de snelste als het gaat om internet snelheid. Als je geen echte TV kijker bent, is dit misschein een goede keuze, youfone’s aantal tvzenders zijn namelijk mager.

5/5

Deze aanbieder is op dit moment dan ook echt ontzettend bekend. Een van de meest populaire pakketten van dit moment is het alles in 1 pakket. Dit pakket maakt het mogelijk om alles in een keer in huis te hebben, de naam zegt het eigenlijk al wel. Als je benieuwd bent naar onze ervaring met dit pakket dan is het verstandig om even door te lezen, we laten je in deze review alles zien wat je maar moet weten. 

5/5

Hier zijn alle nederlandse internet telefonie en digitale tv providers op een rijtje. Lees alle reviews en informatie over de nieuwste deals op deze pagina.