Budgetthuis logo alles in een

Budget Thuis: De beste provider?

“Om lage tarieven te kunnen blijven bieden, hebben Robin Mobile en Budget Thuis in 2019 hun krachten gebundeld. En vanaf januari 2020 betekent dit dat Robin Mobile verder gaat onder de naam Budget Mobiel.” werd aangekondigd op de website van Robin Mobile.

Vandaag de dag is bijna iedereen 24/7 verbonden met het internet. Dit is logisch natuurlijk, je wilt namelijk wel jouw mailtjes kunnen checken en je appjes kunnen lezen. Nu is het wel van belang dat je over een goede internetprovider beschikt. Kies je voor de verkeerde partij dan is de kans groot dat het internet niet bepaald stabiel zal zijn en dat je te maken krijgt met bepaalde storingen. In dit artikel laten wij je zien wat het internet van Robin Mobile je precies te bieden heeft. Zo weet je na het lezen waarom deze aanbieder zo mateloos populair is op dit moment.

Waar moet ik mijn internet afsluiten – het kiezen van je provider

De keuze waar je jouw internet zou moeten afsluiten is een vrij persoonlijke keuze. Het hangt namelijk allemaal af van wat jij graag wilt doen. Een van de zaken waar je op moet letten is de stabiliteit van het netwerk. Dit houdt in dat je een stabiel netwerk moet hebben wat op de lange termijn consequent blijft werken. Bij Budget Thuis weten ze maar al te goed hoe belangrijk dit is. Zij bieden op dit moment een uitstekende verbinding, altijd weer voor de laagste prijs. Dit maakt het dan ook tot de ideale provider voor jouw internet. Kies je voor een van de duurdere providers, zoals bijvoorbeeld Ziggo of Vodafone, dan ben je veel te veel geld kwijt in verhouding. Dit internet blijkt namelijk helemaal niet beter te zijn dan het netwerk van bijvoorbeeld “Budget Thuis”.

Welk internet is het beste op mijn adres?

Een factor die van groot belang zal zijn voor het internet bij jou thuis is de dekking van het netwerk, we noemen dit ook wel de dekkingsgraad. Als je in een grote stad woont zal de dekkingsgraad vaak hoger zijn dan wanneer je op het platteland woont. Dit komt met name door de aansluitingsmogelijkheden met de verschillende zendmasten. Bij Budget Thuis staan ze bekend om een uitzonderlijk hoge netwerkdekking. Dankzij deze dekking weet je zeker dat je op bijna iedere locatie verbonden kunt zijn met het netwerk. Mocht je willen weten hoe goed het netwerk bij jou in de buurt is dan kan je op de site een speciale dekkingsgraad vinden. Hiermee kan je bekijken hoe sterk het netwerk is in een bepaald gebied.

Mocht je op zoek zijn naar een goede internetprovider dan raden wij je zeker aan om even op de site van Budget Thuis te kijken. Op dit moment hebben zij een aantal uitstekende acties lopen. Dankzij deze acties kan je voor weinig geld binnen no time een goed abonnement afsluiten. Overigens vind je op de site zelf nog veel meer informatie omtrent deze bekende internetprovider. Door dit zelf even goed door te nemen weet je precies wat je allemaal kunt verwachten van het stabiele netwerk van Budget Thuis.

Elke maand 5 euro korting op jouw rekening?

 

Combineer je Budget Mobiel met Budget Energie of Budget Alles-in-1? Dan krijg je vanaf 17 januari een combikorting. Dat is elke maand € 5,- korting op je factuur. Combineer je alle drie onze diensten? Dan krijg je nóg meer korting. Interesse? Word dan nu klant van Budget Energie en Budget Alles-in-1.