oxxio alles in 1

Oxxio

Internet Telefonie en Digitale TV

Er zijn op dit moment een hele hoop verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor jouw internet, telefonie en digitale tv. Een van de meest populaire aanbieders van dit moment is Oxxio. De reden hiervoor is simpel, het is namelijk een uitstekende provider om voor te kiezen. Om het wat makkelijker te maken bij het maken van een keuze hebben we voor jou onze bevindingen met internet, telefonie en digitale tv van Oxxio in dit artikel uiteengezet. Zo weet je precies waarom je bij Oxxio aan het juiste adres bent!

Oxxio vrienden
internet afsluiten

Internet Snelheid

Als het aankomt op de snelheid van het internet is Oxxio echt een van de betere aanbieders van dit moment. Bij Oxxio is het op dit moment zo dat je een zogeheten one size fits all snelheid hebt. Je kunt dan ook echt maar voor één snelheid kiezen, dit is de 100 Mb/s. Het mooie aan deze snelheid is dat je door de hoogte echt alles kunt doen. Over het algemeen ligt de snelheid erg hoog, ook voor de mensen die wat verder af van de DSL server wonen. Door de hoge snelheid zal je in staat zijn om jouw games te spelen en om alle mogelijke films te kijken.
Mocht er trouwens glasvezel bij jou in de straat liggen dan komt dit mooi uit, sinds kort biedt Oxxio namelijk ook internet via glasvezel aan. Kijk even goed of dit bij jou in de straat al het geval is. Vraag jezelf wel eerst even af of je die extra snelheid nodig hebt. Want de meeste huishoudens hebben wel genoeg aan een snelheid van 20 tot 100 Mb/s. Deze hogere snelheden van de glasvezel verbindingen zijn dan ook een beetje overbodig. Tenzij je een professionele gamer bent zal dat kleine beetje extra snelheid niet zo heel veel betekenen.

Een gratis modem – de Experia Box

Indien je nu nog een contract afsluit bij Oxxio zal je een gratis modem krijgen. Deze komt qua kwaliteit overeen met de modem van het moederbedrijf, de modem van KPN dus. De modem van Oxxio heeft de Experia Box. Een groot voordeel van deze modem is dat er met regelmaat verschillende updates plaatsvinden. Door deze updates weet je altijd dat je de laatste versie op het apparaat hebt staan. Aangezien het lastig is om de specificaties op te noemen hebben wij gewoon onze belangrijkste bevindingen hieronder even voor je op een rijtje gezet:
De snelheid van de modem – In theorie zou het wifi-signaal een snelheid aankunnen van 1300 Mb/s. Dit is natuurlijk vaak niet haalbaar, maar het laat wel zien dat het apparaat goed is op het gebied van snelheid. Je hebt met deze modem geen wifi versterker nodig als je ook boven wilt internetten, het netwerk is hier al snel genoeg voor namelijk.


De stabiliteit van de modem – ook als het aankomt op de stabiliteit is deze bodem prima. Er zijn maar weinig storingen bij het kijken van tv. Dit is dus een erg groot pluspunt van Oxxio. Er zijn nog wel eens mensen die een kleine storing krijgen bij het kijken van interactieve tv, maar dit heb je nu eenmaal bij iedere aanbieder wel eens. Wij hebben hier in ieder geval geen problemen van ondervonden.


De gebruiksvriendelijkheid – iedereen die een beetje technisch is zal in staat zijn om de modem van Oxxio zelf te installeren. Het is namelijk super eenvoudig om alles in te stellen. Mocht je er zelf niet uit kunnen komen dan kan je altijd nog kiezen voor de gratis monteur die je komt helpen. Deze kan gewoon bij je thuis langskomen om je te helpen bij het aansluiten en afstellen van de modem voor jouw netwerk thuis.

Personaliseer jouw tv zenders

Bij Oxxio is het super eenvoudig om je pakket met mogelijke tv zenders te personaliseren. Door deze personalisatiemogelijkheid ben je in staat om een pakket samen te stellen wat perfect bij je past. Mocht je bijvoorbeeld behoefte hebben aan bepaalde kookzenders dan kan je deze voor een laag maandbedrag bij bestellen. Hierdoor kan je de zenders kijken die je altijd wilt zien. Daar staat natuurlijk tegenover dat je op deze manier ook niet meer hoeft te betalen voor al die zenders die je toch niet keek. Wij vinden dit een erg groot voordeel, je kunt namelijk altijd afwisselen van de zenders in het pakket. Dit maakt het een stuk makkelijker om te variëren met de diverse soorten zenders. Zo heb je altijd weer iets leuks om te kijken.

Er zijn heel wat mensen in ons land die een hun energie regelen via Oxxio. Deze aanbieder is op dit moment zeer populair op de energiemarkt. Wat mensen alleen is weten is dat je bij Oxxio nu ook terecht kunt voor jouw tv en internet. Het is sinds kort mogelijk om te kiezen voor het speciale Oxxio alles in 1 pakket. je benieuwd bent naar onze ervaring met dit pakket dan is het verstandig om even door te lezen, na het lezen van dit artikel weet je alles wat je maar moet weten.

Het Alles in 1 pakket

Zoals je wel kunt begrijpen is het alles in 1 pakket het pakket waarmee je alles in een keer in huis hebt. Hier moet je dus denken aan het bellen, internetten en aan de televisie. Door deze is het mogelijk geworden om veel sneller alles te regelen voor in huis, daarnaast kan je een hoop geld besparen. Voor het alles in een pakket krijg je naast het internet van hierboven interactieve TV van deze aanbieder. Belangrijk is wel dat het eigenlijk met name bedoelt is voor de mensen die al lid zijn van Oxxio voor hun energie. Voor hen is het namelijk mogelijk om dankzij het alles in 1 pakket eenvoudig over te stappen. Mocht je overigens nog geen klant zijn bij Oxxio dan hoef je je hier geen zorgen over te maken, ook jij mag het alles in 1 pakket van Oxxio gebruiken.

Voordeel bij een Alles-in-1 pakket

De voornaamste reden dat het verstandig is om de overstap te maken naar Oxxio is het feit dat je dankzij het Alles-in-1 pakket aanzienlijk veel geld kunt besparen. Wanneer je namelijk ook een contract hebt lopen voor de energie van Oxxio en dus alles in een keer hebt afgesloten zal je een korting krijgen op je maandelijkse factuur. Dit maakt het een eenvoudige manier om op jaarbasis aardig wat geld over te houden. Het handige van deze actie is natuurlijk dat je alles bij een aanbieder hebt lopen. Dit scheelt je echt een hele hoop tijd en moeite, je hoeft je namelijk maar om een pakket druk te maken.
Op de website van Oxxio kan je alles terugvinden met betrekking tot de huidige diensten en pakketten. Wij raden je zeker aan om hier eens op te kijken om te zien hoeveel geld je kunt besparen. Door over te stappen naar een nieuwe aanbieder en door de korting mee te pakken zal je veel kunnen besparen. Voor je het weet ben je voorzien van de hoogste kwaliteit internet, telefonie en digitale tv van Oxxio. Altijd weer voor de meest lage prijs die je maar kunt vinden

De speciale combinatiedeal

Het is mogelijk om de Oxxio energie te combineren met het internet en met TV. We hebben het hier over de speciale combinatiedeal. Deze deal is van toepassing op iedereen die zowel de energie als een alles in 1 abonnement bij Oxxio heeft lopen. Het mooie aan deze deal is dat je zelf kunt kiezen welke soorten kortingen of deals je binnensleept. Op dit moment zijn er de volgende mogelijkheden:
Elke maand 2,50 euro korting op jouw totale factuur. Dit is een vrij forse korting die op jaarbasis dus ruim 30 euro kan opleveren. Een prima keuze voor de mensen die wat meer willen besparen
Het gratis Opnemen Pakket. Dankzij dit pakket kan je voortaan al jouw favoriete programma’s opnemen en inplannen. Hiermee is het mogelijk om jouw favoriete serie gewoon later een keer terug te kijken wanneer je er de tijd voor hebt, wel zo makkelijk natuurlijk.
Gratis Fox Sports Eredivisie. Als je een echte sportfanaat bent is dit een groot voordeel. Dankzij deze optie bekijk jij voortaan alle Nederlandse wedstrijden eenvoudig op je tv, zonder dat je hier extra voor betaald.
Het alles in 1 pakket van Oxxio is een prima optie om voor te kiezen als je graag wat meer voordeel wilt halen uit je internet en tv voor thuis. Doordat je ook al je energie mogelijk bij Oxxio hebt lopen zal het hierdoor een stuk makkelijker worden om over te stappen. Zo kan je alles onderbrengen bij één enkele aanbieder.