t mobile logo ditisgoedkoper

T Mobile thuis alles in 1 review

Er zijn heel wat mensen in ons land die een abonnement hebben lopen bij T Mobile. Deze aanbieder is op dit moment dan ook echt ontzettend bekend. Een van de meest populaire pakketten van dit moment is het alles in 1 pakket. Dit pakket maakt het mogelijk om alles in een keer in huis te hebben, de naam zegt het eigenlijk al wel. Als je benieuwd bent naar onze ervaring met dit pakket dan is het verstandig om even door te lezen, we laten je in deze review alles zien wat je maar moet weten. 

Internet afsluiten bij T Mobile

Over het algemene zal je voor internet afsluiten bij T Mobile aan het juiste adres zijn.  Je kunt kiezen uit 50 of 100 Mb/s. Er bestaat wel een optie die gaat tot de 1000, echter zijn dit maar heel weinig plekken in Nederland. De snelheid is over het algemeen ruim voldoende om alles mee te doen. Hiermee ben je in staat om altijd weer jouw filmpjes te kijken en je games te spelen. Wil je voor internet overstappen naar T Mobile dan kan je op dit moment gratis een nieuwe Wifi modem krijgen. Dit maakt het een prima optie voor in huis. Het is mogelijk om een Alles in 1 pakket te nemen met glasvezel, echter moet je wijk hier natuurlijk wel geschikt voor zijn. Deze snelheden zijn nog sneller dan het normale netwerk. 

Het Alles in 1 pakket

Zoals we al even hebben aangestipt is het alles in 1 pakket het pakket waarmee je alles in een keer in huis hebt. Hier moet je dus denken aan het bellen, internetten en aan de televisie. Door deze pakketten zal je aanzienlijk veel geld besparen, je bespaart nu eenmaal veel kosten doordat je alles in een keer afsluit. Voor het alles in een pakket krijg je naast het internet van hierboven interactieve TV van T mobile. Met deze mogelijkheid kan je naar ruim 60 zenders kijken. Als je graag meer zenders wilt hebben dan is het mogelijk om voor een meerprijs je pakket aan te vullen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld bepaalde buitenlandse zenders te kijken. Overigens krijg je altijd gratis FOX sport bij je alles in 1 pakket. 

Voor het bellen in het alles in 1 pakket krijg je ook een hoop extra voordeel, zo is het nummerbehoud altijd gratis. Internet afsluiten bij T Mobile is een prima keuze om te overwegen. Door de voordelige prijzen in combinatie met de beste service weet je zeker dat je een goed pakket in handen zult hebben. Door de optie om alles in een keer in huis te halen zal je op de lange termijn erg veel geld kunnen besparen. Op de site van T Mobile zelf kun je nog veel meer informatie halen die mogelijk van belang kan zijn voor het maken van jouw keuze voor het overstappen.