logo youfone

Youfone - is het een goede aanbieder?

Er zijn talloze aanbieders op het gebied van telefonie in Nederland. Een van de bekendere aanbieders van dit moment is Youfone. Steeds meer mensen maken kennis met de voordelige diensten van deze aanbieder. Voordat je besluit om een abonnement af te sluiten wil je natuurlijk wel weten of je te maken hebt met een betrouwbare partij. Als ook jij met deze vragen rondloopt is het verstandig om door te lezen, in deze review van Youfone laten wij je alles zien wat je moet weten omtrent Youfone!

Alles in 1 pakketten 

Een van de grootste voordelen die Youfone te bieden heeft is het feit dat je bij hen terecht kunt voor de speciale 2 in 1 pakketten. Deze pakketten maken het mogelijk om alles in een keer in huis te hebben. Het gaat hier dus om internet, telefonie en bellen. De prijs voor een dergelijk alles in 1 pakket is ontzettend laag in verhouding tot andere aanbieders. Zo ben je op dit moment maar €23 per maand kwijt voor zowel tv, internet en bellen. Het TV basispakket bestaat uit 27 zenders, waarvan 26 haarscherp in HD. Inclusief gratis FOX Sports 1. Het is super eenvoudig om extra zenders  aan je basispakket toe te voegen, hier betaal je maar een kleine meerprijs voor. Dit zorgt er dus voor dat je niet meer hoeft te betalen voor de zenders die je toch niet leuk vond. Het is bij Youfone mogelijk om jouw zenders maandelijks te wisselen, dit maakt het dus mogelijk om het afwisselend te houden.  

Internet afsluiten is een fluitje van een cent

Bij Youfone weten ze maar al te goed dat het internet op dit moment super belangrijk is. iedereen wilt het liefst overal verbonden zijn waar hij of zij is. Dankzij het internet van Youfone zal je in huis altijd een uitstekende verbinding hebben. Internet afsluiten is nog net even wat voordeliger doordat je op dit moment een internetsnelheid vindt van ruim 500 Mbit/s en je het internet overstappen een gratis Wifi Modem krijgt. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om thuis voorzien te zijn van een uitstekend netwerk. Het Youfone internet netwerk valt onder die van KPN, deze staat natuurlijk bekend om de prima kwaliteit. Het is een netwerk waarmee je altijd weer jouw games kunt spelen, appjes kunt versturen en de laatste HD films op Netflix mee kunt streamen. 

Wij raden je zeker aan om een kijkje te nemen op de site van Youfone en om ervoor te kiezen om vandaag nog over te stappen. Door de lage prijzen voor onder andere het alles in 1 pakket is het een van de beste aanbieders van dit moment. Ook de prijzen voor het vast bellen zijn erg laag in verhouding tot de andere aanbieders, dit maakt het een voor de hand liggende keuze. Je vindt alles wat je moet weten omtrent de huidige aanbiedingen op de site van Youfone zelf.